Biografie

Any1, cu numele lui real Niculae Robert Andrei, este cunoscut ca si producator muzical independent premiat la Vina del Mar cu piesa „Tu Boquita” interpretata de Jorge Gonzales si colaborarile cu Kaan, Snoop Dogg si Eleni Foureira pentru piesa „Sirens”.

Activitatea de productie muzicala a pornit in 2007 cand Any1 a lansat, sub pseudonimul „Andy Robert” un ep intitulat „Makeba’s Dance”, de 3 piese minimal-tech ajunse in topurile internationale ale unor dj precum „Fedde Le Grand” si „Carl Cox”.

Ulterior ajunge sa isi schimbe stilul si produce albumul intitulat „No Matter What” interpretat de Proconsul, care se bucura de un single no. 1 in FM.

In 2013, produce piesa „Bling” interpretata de Mandinga, care la fel, se bucura de succes in topurile radio din acea perioada.

In 2015 participa la productia audio a soundtrack-ului din serialul romanesc „Pariu cu Viata”.

Urmeaza pe parcursul carierei, o serie de piese ajunse in topurile internationale si nationale precum: Lora ft. Shift – „Pana In Rai”, Mandinga – „Adrenalina”, Elianne ft. Connect-R – „Ma bate inima”, Fidas si Oana Radu – „Aroganta”, Elianne ft. Dorian Popa – „Fara Tine”, Angeles – „Fara Culoare” s.a.m.d.

Solistul Any1 isi face debutul tarziu in cariera sa cu piesa „Fosta Greseala” interpretata de Tuan si Any1, urmand colaborarea cu AMNA pentru piesa „Acum un an” si cucerind inimile ascultatorilor datorita mesajelor din piesele sale.

 

Copyright © 2020. All rights are reserved.
error: Content is protected!